Håndholdte terminaler er dagligdagen for mange

Håndterminaler og scannere er uundværlige i erhvervslivet. Det er der ingen, der er i tvivl om. Men hvad gør du, når Microsoft stopper med at yde support til operativsystemerne på disse enheder?

Du kan stå tilbage med forældet hardware, der ikke fungerer til nyt software. Og din nuværende software kan ligeledes have svært ved at fungere på nye devices.

’End of life’ for Windows CE

Windows CE er det operativsystem, som disse håndholdte enheder kører, og Microsoft stopper support til disse enheder. Hvis du kører en Windows CE eller Windows Embedded håndholdt enhed i dag, skal du bl.a. være opmærksom på ’End of support’ datoer i år og 2020.

Du kan læse mere om udfordringerne med ophør af Microsoft-supporten.

Samlet og integreret IT-løsning

Hos Little Beacon fremtidssikrer du din IT-infrastruktur, og sammen lægger vi en strategi for en opgradering til den nye teknologi; nemlig iOS eller Android. Vi installerer parallelt med din nuværende løsning, så du kan køre videre imens.

Vores løsning samarbejder desuden med dit økonomisystem og sørger derved for at samle al din data ét sted. Det betyder, at når data bliver tastet ind på iOS- eller Android-enhederne, så er der ingen efterregistreringer eller andet papirarbejde. Data bliver øjeblikkeligt synkroniseret med økonomisystemet, som holder styr på alle indtastninger for dig.

3 mobiles

Vi hjælper med udstyret

I samarbejde med vores hardwareleverandører, Zebra og Honeywell, finder vi det udstyr, som passer bedst til jeres behov. Der er nemlig stor forskel på, om du skal bruge dine håndholdte enheder i kølige rum, til langdistance-scanninger, i støvede omgivelser eller noget helt fjerde.

Vores mobile løsning samarbejder med økonomisystemerne, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics Nav, Microsoft Dynamics 365 samt Uniconta. Nemt og enkelt for dig.

Enheder til iOS og Android

Fuldt integreret system

Kør dine arbejdsprocesser via iOS eller Android-enheder

 

Er du Uniconta-kunde, kan du for kun 299 kr./pr. måned udskifte dine Windows-terminaler – og køre dine arbejdsprocesser via iOS- eller Android-enheder.

Kontakt os på tlf. 4361 3366 eller info@littlebeacon.com.

Så fortæller vi, hvordan du kommer videre.

 

Benytter du økonomisystemerne, Microsoft Dynamics AX, NAV eller 365, så kan vi også hjælpe dig.

Kontakt vores Salgs- og Account Manager, Lejla Tanovic, på tlf. 9117 9603 eller på let@littlebeacon.com.

Så fortæller hun, hvordan du nemt kan få glæde af nemmere og hurtigere arbejdsprocesser.

Do you want to know more?